Päästä irti - vapaudu läsnäoloon

Menneisyys on jättänyt meihin jälkensä. Tunnelukkomme saavat meidät usein toimimaan lapsenkaltaisesti, kun välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme – selvitäksemme epämukavista tunteistamme. Menneisyytemme ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä. Voimme kuitenkin kasvaa elämään vastuullista aikuisuutta. Kun opimme tuntemaan menneisyytemme, voimme päästää siitä irti.

Kyseessä on viikonloppukurssi, jonka aikana opetellaan läsnäolon taitoa, irtipäästämistä ja tunnelukkojen avaamista hetkessä elämisen kautta. Kurssilla opit tietoisen läsnäolon taitoa mindfulness-menetelmään pohjautuen ja opit soveltamaan tuota taitoa tunnelukkojesi kanssa. Opettelet päästämään irti menneisyyden vaikutuksesta ja otat läsnäolon keinoin vastuun omasta elämästäsi tässä ja nyt.

Kurssi pohjautuu Päästä irti-kirjaan ja se toimii kurssimateriaalina. Kurssilla käydään läpi esimerkkejä ja teoriaa sekä tehdään läsnäoloharjoituksia ohjatusti. Kurssilla opetetaan mindfulness-menetelmän periaatteet ja perusharjoitukset. Erityinen painotus on tunteiden ja haitallisten ajatusten käsittelyssä ja menneisyyden vaikutuksesta irtipäästämisessä.

Kurssin sisällöstä n. 60% on harjoituksia ja loput luentoja ja teoriaa. Voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista ja saada niihin vastauksia. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa omatoimista tietoisen läsnäolon harjoittelua kurssilta saamiesi äänitteiden avulla.

Sinulla tulee olla kirja hankittuna ja mukana kurssilla. Kirjaan kannattaa tutustua mahdollisuuksien mukaan jo ennen kurssia. Lue lisää kirjasta www.paastairti.fi-sivuilla. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja tai -osaamista tunnelukoista tai tietoisen läsnäolon harjoittamisesta.

Kurssin osallistujamäärä on rajallinen, joten varmista paikkasi mahdollisimman aikaisin.

Kurssin hinta
yksityishenkilölle 240 eur
yritykselle tai yhteisölle 375 eur
Hinta sisältää läsnäoloharjoituksia verkosta ladattavina mp3-äänitteinä.
Hinta sis. alv 24%.

Kurssipaikka
Oulu: Mentores
Helsinki: Mäkelän koulu (www.makelankoulu.fi)
Kouluttaja: Skeematerapeutti, Mindfulness-menetelmän kouluttaja Kimmo Takanen
Ajankohta: lauantai klo 10.30-16.30, sunnuntai klo 10.30-16.30
katso kurssipäivät kurssikalenterista

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille mahdollisimman varhain sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Peruuta kurssille ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Kurssit:

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu