Kesäinen kaupunkiretriitti, Oulu 8.-9.8.2015

Lähde mukaan perinteiselle Hietasaaren retriitille hiljentymään olemiseen itsesi kanssa, joka vie kohti syvempää tietoista läsnäoloa.

Pysähdy hiljentymään olemiseen itsesi kanssa, avaamaan tietoisuuden portteja tajuntaasi, kokemaan hetkessä elämisen voimaa, päästämään irti tunnelukoista, palaamaan aisteihisi.

Opi suuntaamaan tarkkaavuuttasi sinne, mihin sitä ei yleensä suunnata: hengitykseesi, kehoosi, aisteihisi, tunteisiisi, ajatuksiisi ja mielikuviisi. Opi tarkastelemaan ja havainnoimaan niitä hyväksyen, lempeästi, levollisesti, rauhallisesti kaiken sen keskellä mitä elämääsi kullakin hetkellä kuuluu. Harjoittelemalla saavutat uudenlaisen rennon omassa kehossa olemisen tavan.

Retriitti sisältää vapaamuotoista olemisen harjoittamista omassa sisäisessä rauhassa ja muodollisia mindfulness-harjoitteita rauhalliseen tahtiin: istumameditaatiota, kehomeditaatiota, hengitysmeditaatiota, kävelymeditaatiota, tietoista joogaa sekä erilaisiin teemoihin ja metaforiin liittyviä harjoituksia kuten lempeys-, vuori- ja järvimeditaatioita. Harjoitukset tehdään itsenäisesti. Harjoituksia tehdään sekä sisä– että ulkotiloissa. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille. Retriitillä ei noudateta ehdotonta hiljaisuutta mutta tarpeetonta puhumista ja keskustelua pyritään välttämään.

Aiempi kokemus tietoisen läsnäolon (mindfulness) harjoittamisesta ei ole välttämätöntä. Retriitti soveltuu vasta-alkajille ja jo pitempään harjoittaneille. Retriitti syventää läsnäolemisen kokemusta ja antaa tukea arjen läsnäololle. Retriitille voi osallistua yksin, tai kumppanin tai ystävän kanssa. Osallistuminen kaikkeen toimintaan on vapaaehtoista ja omaehtoista. Katso retriitin alustava päiväohjelma tästä.

Retriitin hinta on 195 eur (sis. alv 24%). Hinta ei sisällä majoitusta.

Hinta sisältää ruokailut (lauantaina: lounas, kahvit, päivällinen; sunnuntaina: lounas ja kahvit.) Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoittuminen on mahdollista leirikeskuksessa (25 eur yö, omat liinavaatteet, 1hh +10 eur) sekä läheisessä Eden hotellissa http://www.sokoshotels.fi/hotellit/oulu/eden/ , hotellivaraukset pitää hoitaa itse.

Paikka: Oulu, Hietasaaren leirikeskus
http://www.oulunseurakunnat.fi/hietasaaren-leirikeskus
Ohjaaja: Mindfulness-kouluttaja Kimmo Takanen
Ajankohta: la klo 10-19 , su klo 11-17

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille mahdollisimman varhain sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Peruuta kurssille ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Kurssit:

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

Copyright Mentores 2011 www.mentores.fi
Mentores, Merikoskenkatu 7 B, Oulu