Skeematerapian koulutusohjelma
Oulu ja Helsinki - kevät 2018

Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa.

Skeematerapia on tunnelukkojen työstämiseen kehitetty terapiamuoto. Skeematerapia on uusi, 1990-luvulla kehitetty kolmannen sukupolven integratiivinen terapiamuoto, joka yhdistää eri terapiamuotojen parhaat ominaisuudet. 

Koulutusohjelma soveltuu kaikille jotka haluavat käyttää skeematerapian menetelmiä asiakastyössään (esim. lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit, psykiatrit, toimintaterapeutit, psykoterapeutit ja muut terapeuttista, valmentavaa tai ohjaavaa ja neuvovaa ihmissuhdetyötä tekevät terveydenhoito-, sosiaali- ja koulutusalan yrittäjät, työntekijät ja esimiehet).

Koulutuksen aiheita ovat mm. skeematerapian teoria, skeemojen tunnistaminen, selvitymiskeinojen tunnistaminen, lapsuuden vaikutusten arviointi, moodien tunnistaminen, moodikartan laatiminen, moodityöskentelyn periaatteet.

Ohjelma sisältää skeematerapian kokemuksellisten työmenetelmien demonstraatioita, niiden opettelua ja harjoittelua; eli mielikuvatyöskentelyn, tuolityöskentelyn ja psykodraamapohjaisen roolityöskentelyn käyttämistä asiakastyössä. Koulutuspäiviin liittyy pienimuotoisia ennakko- ja kotitehtäviä.

Koulutusohjelma toteutetaan erikseen sekä Helsingissä että Oulussa. Koulutusohjelma sisältää 4 lähiopetuspäivää.
Oulussa: 25.1.2018, 22.2.2018, 22.3.2018, 19.4.2018 (klo 10-16)
Helsingissä: 6.2.2018, 6.3.2018, 3.4.2018, 3.5.2018 (klo 9.30-15.30)

Koulutus järjestetään myös Rovaniemellä keväällä 2018 Lapin kesäyliopiston järjestämänä. Tutustu ja ilmoittaudu Rovaniemen koulutukseen täällä.

Osallistujan tulee sitoutua koulutusohjelmaan sen keston ajaksi. Korvaavan koulutuspäivän voi suorittaa toisella paikkakunnalla tai toisen koulutusohjeman mukana.

Koulutusohjelman hinta on 800 euroa (sis. alv 24%). Kurssimaksun voi suorittaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä.

Koulutusohjelmaan voi sisällyttää viidennen, moodityöskentelyä syventävän koulutuspäivän. Koulutuspäivä järjestetään Oulussa 15.5.2018 ja Helsingissä 29.5.2018. Syventävän koulutuspäivän hinta on 180 euroa (sis. alv 24%).

Ohjelmasta saa osallistumistodistuksen. Koulutuksen järjestää Mentores ja kouluttajana toimii skeematerapian kouluttaja ja tietokirjalija Kimmo Takanen.

Ilmoittautumiset koulutusohjelmaan ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa skeematerapiasta www.skeematerapia.fi

Lataa esite (PDF).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutusohjelmaan sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

Copyright Mentores www.mentores.fi
Mentores, Oulu