TUNNE SYDÄMESI

- MATKA UUTEEN RAKKAUTEEN

Löydä sydämellesi sopiva parisuhde!
Suurin osa aikuisista ihmisistä on joutunut pohtimaan tällaisia kysymyksiä: Miksi parisuhde ei toiminut? Miksi valitsin tietynlaisen kumppanin? Millaisen kumppanin tarvitsen vierelleni ollakseni onnellinen?

Oli erostasi lyhyt tai pitkä aika, Tunne sydämesi -kirja auttaa sinua irrottautumaan päättyneistä suhteista. Juuri eronneelle kirja toimii selviytymisoppaana jokapäiväisen kaaoksen keskellä ja auttaa nousemaan taas jaloilleen.

Käytännön ohjeiden lisäksi kirja pureutuu syvälle parisuhteen perusteisiin ja hakeutuu ongelmien ytimeen, tarjoten lukijalle monipuolisia eväitä ja työkaluja erosta eteenpäin menemiseen.

Kirjassa on lukuisia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla opit tuntemaan sydäntäsi. Tunnelukkojen käsittelyyn ja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvat harjoitukset auttavat sinua työstämään päättynyttä suhdettasi, jotta voit olla jälleen valmis uuteen rakkauteen.

Vaikealtakin tuntuva ero voi muuttua mahdollisuudeksi kasvaa vahvempaan aikuisuuteen ja rakentaa uusi elämä. Mitä paremmin tiedät mitä sydämesi tarvitsee, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamasi parisuhde.

Erosta voi tulla parasta, mitä elämässäsi on tapahtunut.

Kirja antaa paljon pohdittavaa myös pitkään sinkkuna olleelle, parisuhteeseensa tyytymättömälle tai eroa harkitsevalle.

Kirjan tekijä Kimmo Takanen on yksi skeematerapian edelläkävijöistä Suomessa. Hän pitää yllä suosittua nettisivustoa www.tunnelukkosi.fi, ja toimii terapeuttina ja kouluttajana.

Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510409565
Kirjastoluokka: 14.8
Julkaisupäivä: 30.3.2015

Kirjan esittely kirja.fi-sivustolla.


"Erosta voi tulla elämäsi paras asia"Jaa Facebookissa

 Kursseja

Avaa tunnelukkosi-kurssi
Viikonloppukurssi, jonka aikana saat välineitä tunnelukkojen avaamiseksi. Kurssilla käydään läpi teoriaa, esimerkkejä ja tehdään harjoituksia tunnelukkojen avaamiseksi. Kurssin jälkeen tiedät, miten lukkoja avataan ja sinulla on työvälineet siihen. Sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään asioita työstäneille.
Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu Mentoreksen sivuilla www.mentores.fi


Päästä irti - vapaudu läsnäoloon

Päästä irti tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa uudenlaisesta näkökulmasta. Menneisyys on jättänyt meihin jälkensä. Tunnelukkomme saavat meidät usein toimimaan lapsenkaltaisesti, kun välttelemme, lamaannumme tai hyökkäämme – selvitäksemme epämukavista tunteistamme. Menneisyytemme ei anna meidän elää täydesti tätä hetkeä.

Voimme kuitenkin kasvaa elämään vastuullista aikuisuutta. Kun opimme tuntemaan menneisyytemme, voimme päästää siitä irti. Ottamalla vastuun itsestämme ja hyvinvoinnistamme vapaudumme elämään läsnä olevaa ja tasapainoista arkea. Tässä ja nyt.

Siirry kirjan verkkosivustolle.


Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta

Tutustu tunnelukkoihin ja tee testi tunnelukkojen tunnistamiseksi.

Tunne lukkosi -teos auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutuksen elämässäsi havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla. Se opastaa sinua uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä ja auttaa sinua näkemään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja elämäsi haasteissa.

Vieraile www.tunnelukkosi.fi sivustolla.