Päästä irti -kirjasta annettu palaute

"Ihan mielettömän hyvä kirja. Olen lukenut monia elämäntaito-oppaita, ja tämä on ensimmäinen joka antaa oikeasti ajattelemisen aihetta. Ankkurointiharjoitus on erittäin tarpeellinen! Ja nyt vasta 40-vuotiaana, sain kirjastasi työkaluja itseni hyväksymiseen ja arvostamiseen. Kiitos kirjasta."
- Päivi 23.11.2015

"Haluan sydämestäni kiittää sinua "Päästä irti"-kirjasta. Ilman sitä oloni olisi tällä hetkellä paljon karmeampi ja hukkuisin tunteideni hyökyaallon alle. Kirjasi on auttanut erittelemään ja tunnistamaan tunteet, haitallisen kaavan ihmissuhdekäyttäytymisessäni ja kohtaamaan kaiken edellämainitun tyynesti ja rauhassa. Sen avulla olen onnistunut pysymään ankkuroituneena keskukseeni, tunnistamaan sisäisen lapseni tarpeet ja ennen kaikkea vastaamaan niihin vastuuntuntoisena aikuisena. 33 vuotta kestäneestä elämästäni olen 10 vuotta etsinyt keinoa tulla sinuiksi tunteideni kanssa. Löysin kirjastasi vastauksen juuri siihen mitä kaipasin ja tarvitsin. Kiitos! Muuta en voi tehdä, kuin suositella teostasi kaikille niille, jotka sitä saattaisivat tarvita eli ihan jokaiselle."
- Laura 2.7.2014

"Oikein mielenkiintoinen ja opettavainen kirja. Lueskelen tätä aina kun voin ja opin keinoja arjen haasteista. Suosittelen tätä ihan jokaiselle."
-Thomas 12.3.2014

"Aivan mahtava kirja. Niin paljon olen saanut ymmärrystä omasta itsestäni mutta niin paljon on vielä matkaa edessä. Jatkuvasti huomaan palaavani tunnelukkokäyttäytymiseen joka hankaloittaa arkielämää. Kirja on olohuoneen pöydällä ja tämän tästä otan kirjan käteen ja luen. Aina sieltä löytyy uusia asioita ja koen oivalluksia. Ehkä tulevaisuudessa palaset loksahtelevat paikoilleen kun jatkuvasti näitä asioita pyöritän alitajunnassa ja ehkä löydän hyväksyvän, tasapainoisen minän. Kirjahyllyni paras kirja, aihe josta jaksaisin puhua ja puhua ja puhua. Toivoisin että jokainen voisi kokea samoja oivalluksen ja hyvyyden tunteita joita olen tästä kirjasta saanut. Kiitos mahtavasta kirjasta."
-Soili 10.3.2014

"Kirja on avannut ihmeellisen tietoisuuden tason itselleni, vaikka olen päässyt siinä vasta puoliväliin.. (sitähän ei ihan niin nopeasti pystykään lukea). Olen hämmästyneenä selittänyt ystävilleni ja kumppanilleni, mistä tietyt käyttäytymismallit johtuvat... ja kenties miksi! Se on avannut silmäni jopa ystävieni, ex-mieheni ja sukulaisteni käyttäytymiselle... Olen todellakin positiivisesti ollut hämmentyneen järkyttynyt. Löydän itseni rivien välistä, alusta ja lopusta. Elämä tuntuu olevan oppimismatka kohti parempaa tulevaa! Valtavasti kiitoksia tästä erikoisesta elämysmatkasta kohti minuutta."
-Milja 10.3.2014

"Kirja avasi niin monta tunnelukkoani sisälläni, että aloin jälleen elään tässä hetkessä ja suunnitella tulevaisuutta omana itsenäni. Välillä muistan lähettää ajatuksia ilmapallossa ilmaan tai täytän niillä veneen, jonka lähetän pois. Kiitos!!"
-Sirpa 10.3.2014

"Olen puolessa välissä lukemassa tätä kirjaa ja kesken en jätä. Helposti ymmärrettävää tekstiä ja tärkeää. Kirja opettaa pitämään itsestään hyvää huolta ja siitähän hyötyy tietysti muutkin, kun lopettaa väärin opitun ajattelutavan siirtämisen. Suosittelen kaikille jotka tahtoo tietää mistä se "paha olo" johtuu. Ei ole koskaan liian myöhäistä tutustua itseensä."
-Saara 29.8.2013

"Hyvä ja helposti luettava kirja, jota voisin suositella muillekin!"
-Satu 30.8.2013

"Kiitos inspiroivasta kirjasta. "
-Tapani 29.8.2013

"Kirja oli todella hyvin ja ymmärrettävästi kirjoitettu. Löysin monia kohtia jotka merkkasin ja harjoitteet on hyvin selitetty ja niistä on ollut apua."
-Jarkko 29.8.2013

"Odotin kirjan ilmestymistä enkä turhaan:) Sisältö on juuri sitä mitä sen kerrottin olevan eli uskottavan oloisia ja toteuttamiskelpoisia työkaluja, joiden avulla pääsen paremmin työstämään omia vaikeuksiani - myös kurssi kiinnostaa kovasti! Kirjan kieli on ymmärrettävää ja lukijaa arvostavaa, tästä oppaasta on minulle ja sitä kautta läheisilleni suurta apua ja hyötyä - KIITOS!"
- Leena 13.8.2013

"Esikoisteoksesi oli niin hieno, että olin jokseenkin epäileväinen voisiko tämä yltää lähellekään sen tasoa. Ylsi. En osaa sanoa kummasta tykkään enemmän. Molemmat lempeitä, lämpimiä ja vaikuttavia teoksia, joilla on pysyvä paikka kirjahyllyssä elämää suuntaavina teoksina. Kiitos."
- Sara 9.8.2013

"Upea kirja. Olet kirjoittanut todella selkeän ja helposti omaksuttavan kirjan läsnäolosta. Esimerkit ja harjoitukset ovat helposti ymmärrettävät ja konkreettiset, minkä takia niitä on mukava kokeilla:) Yleensä ahmin dekkarit, mutta tämä kirja koukuttaa lukemaan koko ajan eteenpäin. Kuin löytöretki itseen ;)

Kirjoitat lämpimästi ja kuvaillen asioita, itsesi mukaanlukien vanhempana. Kirjoitat paljon "me-muodossa", mikä tekee kirjasta ja sinusta helposti lähestyttävän..."Saatamme jäädä jumiin johonkin tunteeseen...". Antaa kirjoittajasta empaattisen myötäeläjän kuvan. Edellinen kirjasi on minulle myös tuttu, mutta tämä on huippu!

En ole kriitikko, eikä tapanani ole arvostella kirjoja, mutta huomasin yhteystietosi kirjasta, niin ajattelin kiittää hienosta kirjasta. Olen niin paljon lukenut psykologista kirjallisuutta ja elämäntaidon oppaita oman työn sekä ihan oman kiinnostuksen merkeissä. Tällaiseen en ole vielä törmännyt!"
-Eija 9.8.2013

"Päästä irti - vapaudu läsnäoloon tarjoaa tuoreen näkökulman suosittuun mindfulness-teemaan. Tietoisuustaitokirjallisuutta on ilmestynyt paljon viime vuosina, mutta Kimmo Takanen onnistuu löytämään aiheeseen uuden ja helposti lähestyttävän esitystavan."
-Mika 8.8.2013