TUNNE SYDÄMESI

- MATKA UUTEEN RAKKAUTEEN

Löydä sydämellesi sopiva parisuhde!
Suurin osa aikuisista ihmisistä on joutunut pohtimaan tällaisia kysymyksiä: Miksi parisuhde ei toiminut? Miksi valitsin tietynlaisen kumppanin? Millaisen kumppanin tarvitsen vierelleni ollakseni onnellinen?

Oli erostasi lyhyt tai pitkä aika, Tunne sydämesi -kirja auttaa sinua irrottautumaan päättyneistä suhteista. Juuri eronneelle kirja toimii selviytymisoppaana jokapäiväisen kaaoksen keskellä ja auttaa nousemaan taas jaloilleen.

Käytännön ohjeiden lisäksi kirja pureutuu syvälle parisuhteen perusteisiin ja hakeutuu ongelmien ytimeen, tarjoten lukijalle monipuolisia eväitä ja työkaluja erosta eteenpäin menemiseen.

Kirjassa on lukuisia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla opit tuntemaan sydäntäsi. Tunnelukkojen käsittelyyn ja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvat harjoitukset auttavat sinua työstämään päättynyttä suhdettasi, jotta voit olla jälleen valmis uuteen rakkauteen.

Vaikealtakin tuntuva ero voi muuttua mahdollisuudeksi kasvaa vahvempaan aikuisuuteen ja rakentaa uusi elämä. Mitä paremmin tiedät mitä sydämesi tarvitsee, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamasi parisuhde.

Erosta voi tulla parasta, mitä elämässäsi on tapahtunut.

Kirja antaa paljon pohdittavaa myös pitkään sinkkuna olleelle, parisuhteeseensa tyytymättömälle tai eroa harkitsevalle.

Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510409565
Kirjastoluokka: 14.8
Julkaisupäivä: 30.3.2015


"Erosta voi tulla elämäsi paras asia"Jaa Facebookissa


Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta

Tutustu tunnelukkoihin ja tee testi tunnelukkojen tunnistamiseksi.

Tunne lukkosi -teos auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutuksen elämässäsi havainnollisten kuvausten ja esimerkkien avulla. Se opastaa sinua uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä ja auttaa sinua näkemään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja elämäsi haasteissa.

Vieraile www.tunnelukkosi.fi sivustolla.

Testaa miten ex-kumppanisi vaikutti sinuun!
 
Kirjan harjoituslomakkeet ja testit

 
Tunne lukkosi-kirjan sivut